L’Ajuntament de Museros remodela la placeta del Castell per convertir-la en una zona verda

761

L’Ajuntament de Museros remodela la seua placeta del Castell per convertir-la en una zona verda per als vianants sense trànsit on les veïnes i els veïns puguen eixir a la porta de casa per prendre la fresca i els xiquets i les xiquetes jugar tranquils. Aquestes obres de remodelació acabaran en les pròximes setmanes vespres de les festivitat de Nadal, i es millorarà l’accessibilitat i amb això la seguretat dels vianants.

Les millores han consistit en un canvi de sòl per materials aïllants amb parts de taulells, la incorporació d’arbres dins de la plaça i col·locació de bancs perquè els veïns i les veïnes  descansen. A més, han incorporat unes noves escales més accessibles amb una barana que ajudarà els més majors perquè les pugen amb més facilitat, i també una rampa lateral per a l’accés de persones amb mobilitat reduïda o carros de bebés entre d’altres, eliminat barres arquitectòniques.

També s’ha modificat la rampa de vehicles anterior, per una nova on tan sols tindran accés aquelles persones amb un garatge dins la placeta o un gual. D’altra banda, amb la col·locació d’aquestes dues rampes s’ha millorat la visibilitat, ja que abans l’eixida era perillosa per la invisibilitat total del carrer i era la mateixa tant per l’eixida com per l’entrada de vehicles i vianants.

L’alcaldessa, Cristina Civera, explica que aquestes obres aprovades en la legislatura anterior dins del programa SOM de la Diputació de València, són perquè la plaça del Castell és un símbol per als muserencs i les muserenques i aquesta remodelació pensa amb ells perquè puguen fer-ne ús i gaudir-la tant grans com menuts i menudes. A més, la incorporació de més zones verdes i la reducció del trànsit estan dins del pla per lluitar contra el canvi climàtic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.