L’Ajuntament de Meliana demana facilitats en la mobilitat i el transport en metro

0
92

L’Ajuntament de Meliana ha aprovat una moció sobre mobilitat i transport en metro incialment presentada per Bloc-Compromís i consensuada per al ple per tots els grups polítics (Bloc-Compromís, PSOE i PP) que fou aprovada per unanimitat.
Per al portaveu del Bloc, Josep Riera, “la línia 3 del metro de Meliana és fonamental per a la mobilitat dels melianers, especialment, en els seus desplaçaments a València, per això la importància de les peticions”. En este sentit, l’acord insta Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana perquè incloga Meliana dins la zona tarifària A, ja que actualment es troba en la zona B.

D’altra banda, com reconeix el mateix portaveu valencianista, la moció recull diferents peticions a instància del Bloc Jove de Meliana, com ara que es restablisca un abonament de transport bonificat per a la població jove valenciana per a este any 2012, o l’ampliació dels horaris el cap de setmana per tal de poder utilitzar el transport públic a la nit i de matinada.

“Es tracta, com diu la llei, de facilitar la mobilitat de les persones com a element essencial de progrés en relació amb el desenrotllament de les seues oportunitats d’accés al treball, a la formació –als diferents centres educatius-, als servicis i a l’oci, especialment en un sector, els joves, que està patint fortament els efectes de la crisi econòmica, amb més d’un 50% de desocupació al nostre territori”, explica el regidor valencianista.

Cal recordar que els melianers, amb relació a la població del municipi, respecte del conjunt dels municipis de la línia 3 del metro són dels que realitzen un major nombre de trajectes de l’àrea metropolitana, per això l’Ajuntament espera que tant Ferrocarrils de la Generalitat, com l’Institut Valencià de la Joventut i la Conselleria d’Infraestructures tinguen en compte les seues peticions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.