L’Ajuntament de Manises posa en marxa el servei de notificacions per WhatsApp ‘Manises, en línia amb tu’

529

L’Ajuntament de Manises, amb l’objectiu de millorar la comunicació amb la ciutadana, posa en marxa el servei d’informació gratuïta per WhatsApp ‘Manises, en línia amb tu’.

Amb aquesta aplicació de missatgeria instantània els manisers i maniseres podran accedir de manera ràpida i sense cap tipus de cost a la informació d’interés del municipi: avisos, edictes, agenda cultural i incidències urgents. Els usuaris rebran un màxim de dues alertes informatives al dia, excepte que hi haja avisos urgents que requerisquen augmentar aquesta xifra.

Per a subscriure’s i rebre la informació més rellevant sobre Manises cal seguir els passos següents: el primer és guardar com a contacte el telèfon 678 44 52 67, seguidament s’ha d’enviar un missatge amb el text «ALTA llista difusió Ajuntament de Manises» i finalment l’usuari rebrà un missatge confirmant la seua subscripció. Per a donar-se de baixa d’aquest servei només s’ha d’enviar un missatge amb la paraula «baixa» seguida del número de telèfon.

«Manises en línia amb tu» utilitzarà les llistes de difusió per a enviar missatges informatius, per la qual cosa cap persona subscrita al servei podrà conéixer les dades d’altres usuaris, i funcionarà com un canal de comunicació unidireccional i només com a mitjà informatiu per la qual cosa no es respondrà als missatges.

Per a posar-se en contacte amb l’Ajuntament es podrà gastar el portal de Reclamacions, queixes i sugerències de la Seu Electrònica disponible en www.manises.es, el telèfon 961 54 51 16 o les pròpies dependències físiques en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, situada al número 1 de la Plaça del Castell.

D’aquesta manera, Manises, en línia amb tu se suma als múltiples canals d’informació amb els quals compta l’Ajuntament: Facebook (Ajuntament.de.Manises), Twitter (@AytoManises), Youtube (AytoManises) i www.manises.es.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.