El pregó i l’entrada de moros i cristians donen inici a les festes de Meliana

388

El pregó i l’entrada de moros i cristians donen inici a les festes de Meliana. Els actes s’initzaren en el pregó a càrrec de l’Associació Intercomparses de Meliana i el posterior sopar que varen reunir 950 persones al carrer Lledoner.

meliana Festes 2019El dissabte l’entrada de moros i cristians, en la que varen participar les comparses locals, les filades de diferents associacions i la comparsa convidada de les contrabandistes de Catarroja, va congregar un públic molt nombrós als carrers de l’itinerari i també els bars i els restaurants en la nit més forta de les festes per a la restauració local.

La nit va acabar amb l’actuació de l’orquestra Harley, que compta amb la cantant del municipi Paula Marí, finalista de la primera edició del programa Family Duo de la televisió valenciana À Punt. Diumenge va ser el dia infantil amb diversos jocs unflables i d’aigua instal·lats a l’antic col·legi Pius XII.

Després d’aquest primer cap de setmana, les festes e centraran els primers dies en la disputa dels diferents trofeus esportius de festes i dijous es reprendran els actes forts amb l’homenatge i el sopar de les persones majors amb 560 participants, mentre que divendres serà la nit de les paelles. Per a aquest nit, hi ha 110 paelles inscrites per a més de 1.500 persones, i es comptarà amb l’actuació de l’orquestra Mónaco.

Dissabte serà la cavalcada de disfresses, mentre que diumenge seran les calderes i l’actuació l’Escola Municipal de Danses Tradicionals de Meliana, acompanyada de l’Orquestra de Plectre. Finalment, de l’11 al 14 de setembre seran els dies de festa en honor dels patrons, la Mare de Déu de la Misericòrdia i el Crist de la Provindència.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.