L’Ajuntament de Manises millora l’eficiència energètica del CEIP Benjamín Benlloch

0
609

L’Ajuntament de Manises ha començat les obres per a millorar les condicions d’habitabilitat i eficiència energètica del CEIP Benjamín Benlloch gràcies a una subvenció de la Diputació de València amb un import de 230.000 euros.

Aquestes obres es realitzaran tant en l’edifici d’educació primària com el d’educació infantil. En el d’educació primària, s’actuarà amb la substitució de la coberta existent no transitable per una altra amb una protecció pesada però transitable, i així millorar el comportament tèrmic del conjunt de la coberta.

Quant a les instal·lacions d’educació infantil, d’una banda, és necessària la demolició de l’actual coberta que se substituirà per una altra més eficient, a més d’una neteja del suport per a la nova coberta, un reajustament dels embornals a les noves rasants, i finalment, una prova d’estanquitat per a detectar possibles filtracions. I, d’altra banda, se substituirà la fusteria metàl·lica existent per una de major qualitat i una millora del sistema d’aïllament tèrmic.

En els dos edificis educatius les conduccions de la instal·lació de calefacció no estaven aïllades, per la qual cosa les pèrdues i el consum energètic eren molt elevades, per això, es realitzarà un nou circuit de calefacció de tal forma que cadascun done servei de forma independent ja que disposen de diferents requeriments tèrmics.

Segons paraules de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Manises, Pilar Molina,  “aquestes obres eren necessàries per a millorar l’estada dels alumnes i alumnes, i a més contribuir amb el medi ambient per a evitar el malbaratament de l’energia”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.