L'Ajuntament de Manises invertirà 200.000 euros en l'adquisició d'habitatges per a lloguer social

2043

L'Ajuntament de Manises, a través de la Regidoria d'Habitatge, ha iniciat un pla d'adquisició d'immobles socials per al qual comptarà amb un pressupost de 200.000 euros. L'objectiu del Consistori és la creació d'un Parc Municipal d'Habitatges Públics en lloguer social al servei de les famílies que no tenen la possibilitat d'accedir a un llar a preu de mercat.

En aquest moment, la Regidoria d'Habitatge es troba en el procés de plantejar les bases oficials per cometre la compra dels immobles una vegada s'ha fixat el pressupost per aquest projecte en 200.000 euros. A més, l'Ajuntament té previst continuar el projecte amb més partides pressupostàries per reformar i adequar aquestos immobles socials, perquè estiguen llistes per entrar a viure en les millors condicions possibles.

Per altra banda, l'Ajuntament ha encarregat un estudi a la Cooperativa El Rogle sobre habitatge i la seua situació a Manises per tractar els problemes de compra, lloguer i els relacionats amb el moviment okupa.

El regidor d'Habitatge de l'Ajuntament de Manises, Manuel Gutiérrez, ha assegurat que “l'adquisició d'immobles assequibles per destinar-los a lloguer a social ha estat una prioritat per a l'equip de Govern des que es va fer càrrec del Consistori, perquè són moltes les famílies que no tenen casa per falta de recursos econòmics”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.