L’Ajuntament de la Pobla de Farnals readmet a dos policies que foren acomiadats de manera improcedent en la passada legislatura

1704

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals ha readmés a dos funcionaris interins de la Policia Local que foren acomiadats de manera improcedent durant la passada legislatura. El municipi compleix així amb la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, que també recull l’obligatorietat del Consistori de fer efectiu el pagament de les nòmines corresponents al període comprés entre abril del 2013 i febrer del 2017, durant el qual els agents haurien d’haver estat d’alta en l’Ajuntament si no s’haguera produït el seu cessament.

En total, la despesa judicial ascendix a 100.455,26 euros, més 6.338,85 euros pels interessos legals corresponents, sense computar-se el temps durant el qual els denunciants hagen percebut quantitats salarials amb l’exercici d’altres activitats laborals mentre estaven cessats.


Els agents es reincorporaren al cos de la Policia Local de la Pobla de Farnals el passat 16 de febrer i tenen dret a ocupar el lloc de treball fins que la plaça siga coberta per un funcionari de carrera.

En paraules de l’alcalde del municipi, Enric Palanca, “el Govern municipal acatarà sempre les sentències judicials amb responsabilitat. La decisió d’acomiadar a estos dos agents tingué motivacions polítiques i és fruit d’un deteriorament de les relacions laborals durant el govern del PP. El poble està pagant amb els seus impostos les conseqüències d’una etapa política nefasta que no ha de tornar”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.