L'Ajuntament de Catarroja posa a disposició de les falles que ho necessiten un magatzem municipal

803

Lorena Silvent, vicealcaldessa de Catarroja i Miquel Verdeguer, regidor de festes, van mantindre durant la vesprada-nit d'ahir una reunió amb els representants de les 10 comissions falleres del municipi. L'objectiu era comunicar en persona les mesures traslladades per Ministeri i Conselleria a l'Ajuntament de Catarroja i recollir les necessitats d'aquestes per a col·laborar en la mesura que siga possible.

“En tot moment les 10 comissions es van mostrar molt comprensives amb les decisions que s'havien pres i com des de l'Ajuntament ens havíem encarregat d'executar-les”, explica Miquel Verdeguer. “Des de la regidoria atendrem individualment cada cas, perquè cada Falla compta amb una problemàtica concreta en la qual volem col·laborar a resoldre”, conclou Verdeguer.

El principal problema que fins ara han transmés les comissions falleres té a veure amb la ubicació dels monuments. L'evident problema de emmagatzematge dels mateixos ha sigut tingut en compte pels responsables municipals que posaran a la disposició de les cinc comissions que han plantejat aquest problema, d'un magatzem municipal que pot resguardar les falles fins que es procedisca a una nova data per a la seua celebració.

D’altra banda, comunicar que està en marxa un grup de treball per a donar resposta a totes les situacions derivades d’aquest ajornament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.