L’Ajuntament d’Alboraia i el Xufa Rock signen el conveni per a la realització del festival a la Patacona

434

01.alboraya.xufarock1L’Ajuntament d’Alboraia i l’Associació Llaurant Cultura signen un conveni pel qual el festival Xufa Rock tornarà a tindre lloc a la platja de la Patacona la Nit de Sant Joan i durant tot el 23 de juny. La voluntat del conveni signat per l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, i l’organització del Xufa Rock és “la promoció i desenvolupament local d’Alboraia, la cultura i l’horta y els seus productes mitjançant la realització del festival com a altaveu”.

El festival, per tant, repetirà el mateix emplaçament, la platja de la Patacona, i data on l’any passat es van aplegar milers de persones per celebrar la nit més màgica de l’any i amb ella la vinguda de l’estiu entre productes de l’horta, amb especial atenció a la xufa i l’orxata, i una vesprada-nit amb música de grups valencians de primera línia.

L’Ajuntament i l’organització del Xufa Rock s’han manifestat “contents i satisfets” ja que fonts de la Policia Local d’Alboraia van destacar la bona marxa de la passada edició que es va caracteritzar per l’absència d’incidents i estan convençuts que la propera Nit de Sant Joan primarà l’ambient festiu a una de les millors platges urbanes del mediterrani.

En aquest sentit, l’Ajuntament i el Xufa Rock han fet constar al conveni la voluntat de promoure el respecte a l’entorn, per tal que la realització del festival no supose cap impacte en el medi ambient i es comprometen a transmetre aquest missatge al públic amb diverses campanyes.

A partir d’ara, la missió del Xufa Rock és repetir i ampliar les col·laboracions de l’any passat sumant als productors del camp, les universitats valencianes, empresaris i veïns, a gaudir de les activitats programades d’esta festa de l’Horta a la vora de la mar la nit més màgica de l’any.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.