L’Ajuntament d’Alboraia i el Xufa Rock signen el conveni per a la realització del festival a la Patacona

1 lecturas

01.alboraya.xufarock1L’Ajuntament d’Alboraia i l’Associació Llaurant Cultura signen un conveni pel qual el festival Xufa Rock tornarà a tindre lloc a la platja de la Patacona la Nit de Sant Joan i durant tot el 23 de juny. La voluntat del conveni signat per l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría, i l’organització del Xufa Rock és “la promoció i desenvolupament local d’Alboraia, la cultura i l’horta y els seus productes mitjançant la realització del festival com a altaveu”.

El festival, per tant, repetirà el mateix emplaçament, la platja de la Patacona, i data on l’any passat es van aplegar milers de persones per celebrar la nit més màgica de l’any i amb ella la vinguda de l’estiu entre productes de l’horta, amb especial atenció a la xufa i l’orxata, i una vesprada-nit amb música de grups valencians de primera línia.

L’Ajuntament i l’organització del Xufa Rock s’han manifestat “contents i satisfets” ja que fonts de la Policia Local d’Alboraia van destacar la bona marxa de la passada edició que es va caracteritzar per l’absència d’incidents i estan convençuts que la propera Nit de Sant Joan primarà l’ambient festiu a una de les millors platges urbanes del mediterrani.

En aquest sentit, l’Ajuntament i el Xufa Rock han fet constar al conveni la voluntat de promoure el respecte a l’entorn, per tal que la realització del festival no supose cap impacte en el medi ambient i es comprometen a transmetre aquest missatge al públic amb diverses campanyes.

A partir d’ara, la missió del Xufa Rock és repetir i ampliar les col·laboracions de l’any passat sumant als productors del camp, les universitats valencianes, empresaris i veïns, a gaudir de les activitats programades d’esta festa de l’Horta a la vora de la mar la nit més màgica de l’any.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí