L’Ajuntament d’Alaquàs distribuirà 3.000 euros en bons alimentaris entre les famílies amb menys recursos

0
95

L’Ajuntament d’Alaquàs distribuirà la setmana del 3 de juny 3.000 euros en bons alimentaris que beneficiaran a 233 veïns del municipi. Aquest és el primer repartiment de la campanya Alaquàs Solidària, que tracta d’ajudar a les famílies amb menors al seu càrrec i que estan passant dificultats a tindre una alimentació completa.

La campanya compta amb la participació de Cáritas i ha estat creada per a obtindre aliments i fons amb les que ajudar a les famílies d’Alaquàs amb menys recursos durant el període estival, donat que els menjadors escolars tanquen.

L’Ajuntament, que ha iniciat una ronda de contactes per avisar a les persones interessades, ha destinant un total de 10.000 euros a aquesta iniciativa.

Els bons alimentaris, que seran distribuïts tenint en compte el nombre de persones que la composen, podran canviar-se per aliments a CONSUM i a VIDAL, supermercats col•laboradors de la campanya.

Des que es posara en marxa la campanya Alaquàs Solidària són molts els col•lectius, comerços, associacions i veïnes que de manera desinteressada han mostrat el seu compromís.

Pel que fa als canals de participació oberts, s’han distribuït un total de 250 vidrioles repartides en diferents punts de la població com els edificis municipals, els centres escolars, la majoria de les associacions i col•lectius del municipi, així com en un total de 180 comerços associats a CAdA.

A més de vidrioles, el Consistori ha establert altres canals de col•laboració, com la instal•lació de punts de recollida d’aliments no peribles.

Aquestos punts es troben en tots els edificis municipals i en els centres escolars, així com en les seus de les associacions i col•lectius que així ho han sol•licitat.

Hi ha també obert un compte corrent en Caixa Popular perquè es puguen fer aportacions directes que aniran destinades exclusivament a aquesta finalitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.