L’Ajuntament d’Alaquàs comença les reunions amb els veïns per dur endavant els pressupostos participatius

0
105
Bankia

fotoL’Ajuntament d’Alaquàs ha iniciat una sèrie de reunions amb els veïns per tal de posar en marxa els Pressupostos Participatius, una iniciativa que pretén que tots els ciutadans puguen decidir en què s’inverteixen algunes de les partides del pressupost municipal.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, va celebrar ahir la segona reunió d’aquest procés que ofereix l’oportunitat als veïns i veïnes d’expressar les seues preferències sobre la inversió de part dels fons públics destinats a projectes, obres i serveis, donant resposta així a la demanda ciutadana.

Per a la primera edil, “aquest procés ha de ser estable i continuat en el temps i ha de servir no sols per als Pressupostos Municipals del 2014 sinó també per a l’elaboració de comptes futurs”.

García Campos ha insistit a més en que aquest fòrum ciutadà “ha de servir perquè els veïns i veïnes d’Alaquàs tinguen més veu i puguen expressar quines són les seues necessitats i prioritats, tot i evitant que es converteixca en un lloc de confrontació entre partits polítics”.

En la reunió celebrada ahir, es va realitzar un exhaustiu estudi de la situació dels comptes municipals amb l’objectiu de donar a conèixer de primera mà els interessats l’estat en que es troben per tal de que puguen disposar de tota la informació necessària per poder posar-se a treballar en l’elaboració de propostes i millores.

El projecte de Pressupostos Participatius va nàixer amb l’ambició d’aconseguir que un grup ampli de veïns i veïnes treballen de manera estable en la confecció dels Pressupostos Municipals així com en la seua execució.

 D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Alaquàs ha obert dos canals d’inscripció per a les persones interessades. Les inscripcions poden realitzar-se a l’Ajuntament d’Alaquàs o a través del correu participa@alaquas.org.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here