L’Ajuntament cedeix finalment l’Espai Sanchis Guarner per a la presentació de Compromís-Ciutadans per Alfafar i el Parc

0
109
Bankia

Després de la roda de premsa realitzada a les portes de l’Ajuntament d’Alfafar per la coalició Compromís-Ciutadans per Alfafar i el Parc per tal de protestar contra la negativa de l’Ajuntament de cedir espais municipals per a actes de partit, l’alcalde, segons la coalició, li ha concedit l’espai Sanchis Guarner per a la seua presentació.
Així, la presentació de Compromís-Ciutadans per Alfafar i el Parc serà en l’emblemàtic espai el pròxim 14 d’abril. “La comunicació municipal, feta de manera no oficial encara assenyala que la cesió de l’espai públic és “excepcional” i per evitar “entrar en polèmiques”, expliquen des de Compromís.

El cap de llista, Joan Sorribes, ha manifestat en saber la notícia que “nosaltres celebrem la rectificació de l’anterior posició del govern municipal del PSOE clarament obstruccionista, i entenem que ara sí que es complix amb la legislació, però també hem de dir que no entenem “l’excepcionalitat”, per a nosaltres la democràcia, el pluralisme i la participació ciutadana de cap manera poden ser “excepcionals” sinò la norma que regixca el funcionament de la vida pública en Alfafar i en el Parc. En això estem profundament compromesos”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here