L’Ajuntament aclara que l’excés d’abocament de residus es soluciona en “poques hores”

0
51
Bankia

Des de l’Ajuntament d’Aldaia han volgut aclarar la denuncia realitzada pel PP sobre l’excés de residus als voltants dels contenidors soterrats en algunes zones del municipi. Segons fonts municipal, estos excessos són solucionats “en poques hores” a través d’un servei de reforç que actua regularment i de forma puntual en “punts negres” i va recollint el fem que queda fora dels contenidors.
L’actuació d’este servei de reforç de la Brigada d’Obres és fora de l’horari nocturn habitual que realitza l’empresa que du la contracta de recollida de fem d’Aldaia. Este servei de reforç de la brigada es va crear poc de temps després d’instal•lar 25 àrees d’aportació de contenidors soterrats l’any 2007.

Des del Consistori assenyalen que “sembla que les fotos –que aporta el PP- s’han fet en llocs o carrers concrets del municipi que habitualment estan més saturats per estar més poblats o per tractar-se de dies festius o caps de setmana, on normalment hi ha més excés d’abocament de residus per part del veïnat”.

“No obstant, cal deixar clar que quan es donen estos casos de desbordaments de contenidors, el problema se soluciona en poques hores, ja que la Brigada d’Obres de l’Ajuntament d’Aldaia té un servei de reforç que actua regularment i de forma puntual en “punts negres” i va recollint el fem que queda fora dels contenidors”, aclaren fonts municipals.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here