L’Agrupació Musical Santa Cecília celebra els seus concerts de Nadal

542

La Parròquia de la Mare de Déu del Rosari de Sedaví va acollir una nova edició del Concert de Nadal de l’Orquestra de Cambra de l’Agrupació Musical Santa Cecília, aquesta vegada al costat de la Coral Verge del Rosari del municipi i el Cor d’Alfafar.

En el concert, dividit en dues parts, es van interpretar les següents obres: March, Prelude from the Christmas oratorio, Hark the herald angels sing, O christmas tree, the first Noel, Die Fledermaus overture, Symphony pastorale in G major, Ària schlafe mein liebsten genie der ruh, Overture from the Messiah i Hallelujah chorus, baix la batuta del director Víctor José López Albuixech.

D’altra banda, l’Agrupació Musical Santa Cecília de Sedaví va organitzar a la Sala Vicente Ruiz Monrabal del Musical el seu tradicional Concert de Nadal amb la participació de la banda d’Iniciació, la Sènior i la Simfònica.

L’esdeveniment, presentat per Irene Martínez, es va iniciar amb les obres Playing together, so much better! i McRonald’s March, totes dues de Jan de Haan, i les tradicionals Jolly Old St. Nicholas i Jingle Bells, interpretades per la banda d’Iniciació baix la batuta de Juan José Canet.

Posteriorment, la banda Sènior, va fer el propi amb Club de Amigos de Radio Andorra de Martín Alonso, Ca’t take my eyes off you, amb arranjaments de Johan de Meij, En forma, de Glenn Miller i Santa Claus is coming to town, amb arranjaments de James Ployhar, tot dirigit per Daniel García. Finalment la banda Simfònica, dirigida per Enrique Andreu, va interpretar el pasdoble Felo de Ramón García Soler, Gulliver’s Travels de Ben Appertmont, Centedavi d’Enrique Andreu, i Bon Nadal de José Feliciano amb arranjaments de Michael Sweeney, les dues amb el cor de l’escola i l’alumnat de Jardí i Iniciació Musical, dirigit per Candela Baixauli i Delfín Arenas i la Marxa Radetzky de Johan Strauss amb la participació de The Saxtroso Group.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.