Labora destina prop de 2 milions d'ajudes a 22 municipis de l'Horta Nord per a contractar joves sense ocupació

730

El Servei Valencià d'Ocupació (Labora) destinarà 1.969.828 euros d'ajudes a un total de 22 municipis de l'Horta Nord per a la contractació de joves sense ocupació. Las localidades participantes figuran en este listado de localidades.

labora oficinaAquests incentius, corresponents al Pla Avalem Joves Plus, permetran contractar 104 persones menors de 30 anys.

El Pla Avalem Joves Plus està format per dos programes d'incentius (Empuju i Emcuju), dirigits a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes autònoms per a la contractació de persones joves que estiguen inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil a l'àmbit de la Comunitat.

A l'Horta Nord destaquen les ajudes que rebran municipis com Moncada, amb un total de 256.241 euros, que permetrà contractar un total de 14 persones, Paterna, les subvencions al qual ascendeixen a 184.910 euros, per a la contractació de 9 persones, Massamagrell, al que Labora ha concedit 171.581 euros per contractar 9 joves, o l'Ajuntament de Meliana, que rebrà 144.274 euros per a la contractació de 7 persones menors de 30 anys.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha subratllat "la importància del Pla Avalem Joves Plus perquè genera oportunitats d'ocupació entre les persones menors de 30 anys per ajudar-los a finalitzar la seua formació i anar adquirint una experiència que els facilite la seua inserció definitiva en el mercat laboral".

Pla Avalem Joves Plus

Les ajudees del Pla Avalem Joves Plus formen part del Pla Integral de Formació i Ocupació per a Joves 2016-2020 que va dissenyar i posar en marxa la Conselleria d'Economia Sostenible a través de Laboratori en l'anterior legislatura.

Aquestes subvencions estan cofinançades amb els fons de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil de la Unió Europea, a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil per al període 2014-2020 del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social.

Consta de dos programes d'incentius: Empuju, destinat a la contractació de persones joves en general, i Emcuju, destinat a la contractació de persones joves majors de 16 anys que compten amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l'ocupació o del sistema educatiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.