La XXIII edició de la Gala de l’Esport premià el treball dels esportistes més destacats d’Alaquàs

709

El Castell d’Alaquàs va acollir la XXIII edició de la Gala de l’Esport, que va reunir als clubs i entitats esportives locals per a reconéixer el treball dels i les esportistes més destacats de la temporada.

Gala de l'Esport d'AlaquàsLa gala que va comptar amb les exhibicions del Club de Gimnàstica Rítmica Bovalar i el Club de Ball Esportiu, començà amb el reconeixement de Vicente Arnau Calero, del Club Kárate Alaquàs, seguit d’Antonio Guaita, de la Unió Esportiva Alaquàs i Walter, tots dos destacats pels seus anys de dedicació i compromís amb el club.

Javi Rodríguez Lencero, del Club Ciclista Alaquàs va ser reconegut com també ho va ser Xavier Martínez Antony, per part del Club de Pescadors Esportius d’Alaquàs.

El Club d’Escacs Alaquàs aprofità la cita per destacar el treball del seu membre Enric Grau Domínguez. El mateix va fer el Club Pilota a Mà amb el seu company Antonio Costas.

Va rebre un reconeixement Francisco Montes Flores, de la Societat de Colombicultura, i Anna Esquivel Yuste, de l’Escola de Tenis d’Alaquàs. També va pujar a l’escenari a arreplegar el seu premi Jorge Vílchez Castillo, de Triculpelat Alaquàs Club de Triatló, que va ser reconegut pel seu treball dins del club. Altre reconegut va ser Ivan Hoyo Fuentes, del Club Kayak Polo Alaquàs, per obtindre diversos premis als campionats de kayak.

El conjunt infantil del Club Gimnàstica Bovalar d’Alaquàs va tindre protagonisme en aquesta gala pel seu modèlic treball i companyonia. José Miguel García García, del Club Bàsquet Vila d’Alaquàs va ser destacat per la seua trajectòria i treball actiu dins de l’equip.

Altres reconeguts varen ser Ramón Ángel Máñez Rozalén i Rosa María Rozalén Gadea, del Club de Ball Esportiu Alaquàs, per la seua dedicació i constància per a aconseguir les seues metes. També ho va ser Laura Caro Beta, del Club Patinatge Artístic Arabesco, pel seu treball dur i constància enfront de les dificultats.

Altre premiat va ser Ernesto Verdú Mas, del Grup Esportiu Coratge Missions, per la seua trajectòria esportiva i personal. Figura important també la de Javier Diaz Tatay, del Club de Futbol Sporting Alaquàs, per representar amb orgull l’esperit de l’equip. El Club Sportiu-Xé va destacar la trajectòria esportiva de Víctor Andrés. Altra reconeguda va ser Raquel Mas Coronas, d’AMIAR, pel seu esforç a la realització de diferents esports.

També va ser guardonat Hugo García Bonias, del Club Futbol Sala Castell d’Alaquàs, pel seu treball i constància dins de l’equip. Altre premiat va ser Salvador Martínez García (Boro), del Club Atletisme Vila d’Alaquàs. També Sofía Rodríguez Luna, del Club Esportiu ENDO, pels seus triomfs al judo.

Altre reconeixement va ser per a José Vicente Burguet Guerrero, del Club Caçadors Alaquàs, per haver rescatat aquesta agrupació. Salvador Cuerda i Vilella, del Club de Petanca Castell d’Alaquàs, va destacar per organitzar i ser responsable de l’equip, a més de Jorge Cayetano González, de l’Alaquàs Club de Futbol Sala, per aconseguir diversos èxits dins de la seua especialitat.

Finalment, la gala va acabar amb l’homenatge especial a Vicente Navalón del Club Sportiu-Xé per fomentar l’activitat físic-esportiva dins dels seus anys de dedicació a l’esport d’Alaquàs.

L’acte va comptar amb la presència de l’acaldessa, Elvira García Campos, el regidor d’Esports, Fran Evangelista, i el regidor de Cultura Toni Saura els qui van lliurar els premis als i les esportistes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.