La XEMV celebra a Aldaia la concessió del Premi al programa ‘7 dies’

0
77
Bankia

Les instal·lacions d’Aldaia Ràdio van acollir ahir una nova reunió de la XEMV, Xarxa d’Emissores Valencianes, amb el propòsit de seguir caminant conjuntament per a, dia a dia, programa a programa, continuar fent xarxa i compartint audiència i continguts. A la reunió varen estar presents alguns dels tècnics responsables de les ràdios municipals que integren el col·lectiu: Aldaia Ràdio, Ràdio Rabosa d’Almàssera, Ràdio Sol d’Albal, Ràdio Pego, Ràdio Túria de l’Eliana i Ràdio l’Om de Picassent.
Els responsables del nou executiu d’Aldaia amb l’alcaldessa al capdavant, Carmen Jávega i el Regidor de Comunicació, José Luis Montesinos, van voler sumar-se als primers minuts de la trobada per saludar i conèixer als integrats i tindre així una primera presa de contacte. A la reunió d’ahir van poder conèixer quines emissores s’han adherit ja al conveni de la XEMV (Alba i Picassent juntament a Aldaia), els precedents que es remunten al 2005 i les línies de futur del col·lectiu. Tots dos es mostraren molts interessats en el projecte radiofònic i varen escoltar totes les explicacions dels tècnics presents.

Com no, un dels punts més comentats i aplaudits fou el recent premi al Millor Programa Local concedit per la Diputació de Barcelona pel programa “7 dies”, programa produït per Aldaia Ràdio per al conjunt d’emissores municipals valencianes, un guardó que premia com a millor programa d’Espanya a este espai d’informació comarcal emès conjuntament per (Aldaia Ràdio, Ràdio l’Om, Ràdio Sol i Ràdio Pego) i que te una dotació de 10.000 euros. A més, es va tractar l’estat del conveni subscrit, estudiat i consensuat per les diverses emissores durant 2010 i es va parlar de la programació conjunta de cara a la temporada 2011/2012.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here