La visibilització de la dona i la lluita contra la violència masclista protagonitzen el Dia Internacional de la Dona al Puig

0 lecturas

La regidoria d’Igualtat de l’ajuntament del Puig de Santa Maria ha preparat una campanya per celebrar el Dia Internacional de la Dona, el pròxim 8 de març, que reivindica el paper i els drets de la dona a través d’una mostra representativa de les dones que treballen i viuen al municipi.

Nou veus femenines protagonitzen la campanya amb la seua imatge i una frase reivindicativa que es distribuirà pels carrers del municipi i les xarxes socials. “Hem volgut que siguen les mateixes protagonistes, les dones, les qui donen exemple i transmitisquen el seu missatge”, assenyala la regidora d’Igualtat Maite Sánchez.

Els actes de la Setmana de la Dona comencen amb un taller de patchwork els dies 19,21 i 28 de febrer. El mateix dia 28 hi haurà al centre cultural La Marina una conferència sobre la situació de la dona a El Salvador que s’emmarca dins la campamya Ser Dona al Sud 2018 del Fons Valencià per la Solidaritat, associació de la qual forma part l’Ajuntament.

El 4 de març l’actriu i cantant Roma Calderón ofereix l’espectacle de cabaret “The Lovers” a La Marina. L’endemà, les protagonistes de la campanya participaran a la cafeteria La Lluna en un café-tertúlia contra la violència de gènere.

Més endavant, el 6 de març, hi haurà un cinefòrum a La Marina amb la projecció de la pel·lícula “Donde reside el amor”, protagonitzada per Winona Wyder.

El 7 de març tindrà lloc la tradicional caminada solidària que tots els anys l’Ajuntament organitza amb la col·laboració de l’associació Mestresses de Casa i Consumidors Tyrius.

El dijous 8 de març, Dia Internacional de la Dona, hi haurà una concentració amb lectura de manifest i “globotada” que comptarà amb la participació dels centres educatius i les associacions del municipi. El mateix dia Alicia Calero i Irene Bofill inauguraran l’exposició “Somnis il·lustrats” a La Marina.

La setmana clourà el divendres 9 de març amb un berenar-sopar amb espectacle on es lliurarà el premi del Concurs Festes Lliures d’Agressions Sexistes, una iniciativa de la regidoria d’Igualtat per dotar de logo i imatge identificativa a les activitats que realitza l’Ajuntament contra la violència de gènere.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.