La vicepresidenta Oltra anuncia l'ampliació de places del Centre de dia Doctora Anna Lluch d'Albal

31 lecturas
El Parc Central de València ha acollit este matí el 50 aniversari d'AVAPACE, l'Associació Valenciana de Persones amb paràlisi al cervell, presidit per la vicepresidenta, portaveu i consellera d'gualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Mónica Oltra, juntament amb el president de l'entitat, José Marquina.
Albal en 50 aniversari AVAPACEEn la celebració també han estat presents altres autoritats de l'àmbit autonòmic i local, entre elles; l'alcalde d'Albal Ramón Marí i la regidora de Serveis Socials, Lola Martínez.
L'acte ha fet un repàs per les cinc dècades d'història d'AVAPACE, subratllatant el treball col·lectiu de totes les persones que han fet possible l'existència del col·lectiu i comptant amb el testimoni de les famílies i de les usuàries i usuaris que han parlat de la seua experiència, reclamant a les administracions públiques més recursos.
La vicepresidenta del Consell ha tancat la jornada en una taula rodona on participaven els albalencs; Ana Fombuena i Josep Garrigues, usuaris del Centre de dia Doctora Anna Lluch d'Albal i que es va obrir passat any.
La consellera de Polítiques Inclusives ha posat en valor l'espai municipal, cedit per l'Ajuntament d'Albal a AVAPACE, el de més recent creació i que acull en l'actualitat a 33 persones amb diversitat funcional, "és un exemple de bona gestió i de col·laboració entre administracions on anem a augmentar les places", segons ha anunciat en la cloenda de l'aniversari.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí