La targeta TuiN de Metrovalencia supera els seus primers set mesos amb més de 35.000 títols venuts

430

TuiN metrovalenciaLa targeta TuiN o targeta moneder de la xarxa de Metrovalencia, posada en servei per l’empresa el passat mes de gener, ha superat els seus primers set mesos en servei amb més 35.000 títols venuts i recarregats, que han permés realitzar 600.000 validacions.

Els clients de Metrovalencia poden carregar en qualsevol punt de venda de la xarxa de metro i tramvia la seua targeta TuiN, sense necessitat de registrar-se prèviament. La web www.metrovalencia.es també permet realitzar el procés de recàrrega a través de la xarxa.

Aquest títol funciona com una targeta moneder, amb saldo en euros que es consumixen en funció dels viatges que es realitzen. La targeta TuiN es carrega i recarrega amb un mínim de 10 euros en qualsevol targeta sense contacte pròpia de Metrovalencia, no modifica les actuals tarifes i s’ha de cancel·lar a l’entrada i l’eixida del metro i només a l’entrada al tramvia. El títol permet viatjar per tota la xarxa amb qualsevol combinació zonal (1, 2, 3 o 4 zones) i descompta al saldo disponible en aqueix moment l’import corresponent al nombre de zones recorregudes, amb el mateix preu d’un viatge amb bonometro.

Metrovalencia té previst incorporar a la targeta TuiN els títols temporals abans de cap d’any i la resta dels personalitzats en 2016. D’aquesta manera, es continuaria amb el procés d’implantació de la targeta moneder com a títol únic de la xarxa de Metrovalencia, i s’integrarien els títols personalitzats i temporals com l’abonament transport mensual i anual, els títols de Família Nombrosa, el Gent Major i el Mobilitat mensual/anual.

Avantatges de la TuiN

Els usuaris de la targeta TuiN gaudixen de nombrosos avantatges respecte als clients que es desplacen amb altres títols propis de Metrovalencia. D’aquesta manera, es pot viatjar amb el mateix títol per tota la xarxa, amb independència del nombre de zones que es recórreguen i de les estacions d’origen i destinació.

La zona D (excepte Aeroport) es considera per a aquest títol com a zona C, per la qual cosa, per exemple, només cal pagar tres zones i no quatre, si viatges fins a la zona A. A més, la zona B del tramvia es considera com a zona A, per la qual cosa només cal pagar una zona en compte de dos, si viatges fins a la zona A.

Un altre avantatge és que en els trajectes entre estacions contigües de dos zones (inclosos els baixadors que hi haja entre aqueixes estacions), només es cobra una zona. Açò s’aplica, per exemple, als trajectes Torrent-Picassent; l’Eliana-la Canyada; Bétera-Seminari o Almàssera-Alboraya-Peris Aragó.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.