La Setmana Santa de Torrent es plena de trasllats i processons en la nit del Dimarts Sant

1096

Dilluns Sant va acollir el sempre especial trasllat processional del pas del Sant Sopar, que va eixir de la parròquia de Sant Josep i va finalitzar en la Casa Museu de Setmana Santa de Torrent.

La reina de l’Encontre i Àngel de Resurrecció de 2017, Gemma Torrent, juntament amb les seues cambreres, Claudia Ros i Blanca Sahuquillo, desfilaren presidint la processó, on també desfilaren diverses reines de l’Encontre d’anys anteriors en un acte que ha crescut en participació en el últims anys.

Les germandats que acompanyaren el Sant Sopar en el seu trasllat van ser Oració de l’Hort, Jesús davant el Sanedrí, Set Paraules, Ecce  Homo i Crucifixió del Senyor, a més de la banda de tambors i cornetes Ntra. Sra. del Redemptor. L’alcalde, Jesús Ros, juntament amb el regidor de l’Àrea de Cultura, Alfred Costa, i diversos membres de la corporació municipal no van voler perdre’s estes primeres processons.

Paral·lelament, va tindre lloc el trasllat processional de la germandat de les Negacions de Pere, el qual va eixir des de la parròquia de Sant Lluís Bertran i continuà per Ramón y Cajal per a finalitzar en la parròquia de Ntra. Sra. de Montsió. Les germandats que participaren en esta processó foren la Germandat del Diví Costat de Crist, Santa Faç, Davallament de la Creu, Vera Creu i Crist Ressuscitat, i l’AC Banda CCTT Stm. Crist dels Necessitats d’Aldaia.

En esta nit de Dilluns Sant, també es celebraren els tradicionals viacrucis de la parròquia de Montsió, en els quals participaren les germandats de la Presa de Jesús, Oració de l’Hort, Sant Sepulcre, Mare de Déu dels Dolors i Jesús Natzaré. A més, les germandats de la Flagel·lació del Senyor i de Jesús de Medinaceli van celebrar també els seus viacrucis pels carrers de Torrent.

Hui, Dimarts Sant, tindran lloc el trasllat del pas de l’Ecce Homo, el trasllat processional del pas de Flagel·lació del Senyor, el trasllat processional del pas de la Crucifixió del Senyor i la processó penitencial del Crist del Perdó, entre altres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.