La Setmana de la Llengua presenta les obres guanyadores de l’última edició dels Premis Literaris Ciutat de Torrent

800

La quarta edició de la Setmana de la Llengua, que organitza l’Ajuntament de Torrent a través de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, va acollir la presentació de les obres guanyadores de l’última edició dels Premis Literaris Ciutat de Torrent.

guanyadors Premis literaris Ciutat de TorrentEn l’acte, celebrat en la Casa de la Cultura, es presentaren A nou pedres de tu, de Marcos Morales, guanyador del premi de narrativa juvenil;  Shinobi, el senyor de la guerra, d’Ivan Carbonell, finalista; i Instantànies, de Consol Martínez, guanyadora del premi de poesia. A més a més, el públic assistent va rebre un exemplar de cadascun dels llibres.

La Setmana de la Llengua conclourà esta vesprada en la sala d’actes de la Casa de la Cultura, on es presentarà la revista La Trobada a Torrent, editada per a arreplegar els testimonis de tota la gent que participà l’any passat en la Trobada d’Escoles en Valencià que es féu a Torrent. Així mateix, es projectaran els vídeos de la nova campanya  “Valencià per a tot”, realitzats per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià i el Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Torrent.

Els vídeos ja s’estan publicant en les xarxes socials. Per a finalitzar, Cucurucú Teatre posarà el punt final a la Setmana de la Llengua amb un tast de l’obra  de teatre Maleïda poma.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.