La Setmana de la Joventut de Museros s’amplia a un mes per celebrar la X edició

687

Amb motiu de la X edició de la Setmana de la Joventut i per l’èxit de l’edició anterior cogestionada amb els propis joves de Museros, la Regidoria de Joventut ha decidit homenatjar i celebrar pel maig el Mes de la Joventut amb la implicació activa dels adolescents del poble en algunes de las accions plantejades que s'emmarquen dins del projecte de participació juvenil que desenvolupa la Regidoria de Participació.

Dissabte passat, 5 de maig, fou la jornada inaugural que, de nou, començà amb el discurs de benvinguda de dos representants de la joventut acompanyades per l´alcaldessa, Cristina Civera, i els regidors de Joventut i de Participació. A continuació, es va desplegar la pancarta feta per l’alumnat del Servei d’Atenció Especialitzada des del balcó de l’Ajuntament mentre esclatava la traca. Tot seguit, es va repartir orxata i fartons per a tot el veïnat que s’hi apropà.

Després del berenar, ambientat per la xaranga juvenil de la SUMM, es feu una cercavila fins l’escenari del Museros Holi Festival’18, la festa amb pols de colors, de tradició índia, que commemora l'inici del bon temps i la igualtat entre persones. Aquesta vegada, l’equip organitzador ha estat format per una vintena de xics i xiques de 12 i 13 anys, més joves que la coordinadora de l’any passat, “a petició pròpia insistent i entusiasta d’ells i d’elles”, expliquen des de l’Ajuntament. Durant tot el mes hi haurà activitats programades per a la joventut.

L’Ajuntament de Museros ha volgut agrair profundament la participació d’aquests joves, la confiança dels seus pares i de les seues mares, i totes les facilitats que han donat els col·laboradors del poble, il·lusionats també amb la iniciativa, com ara Dj Wiso, Candela, Casa Bolo i Atmosfera, SL.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.