La segona edició del certamen nacional de Pintura organitzat a Foios ja té guanyador

462

L’Ajuntament de Foios y el Cercle d’Art de Foios han celebrat per segon any el Certamen Nacional de Pintura, que ha portat fins a la localitat unes 40 obres d’artistes nacionals, de les quals quinze han sigut seleccionades per a la fase final.

Les obres finalistes estan exposades a la Sala d’Actes de l’ajuntament des del dia 15, moment en què es va fer conéixer el nom de la guanyadora: 'Un solo camino para distintos destinos', de Javier Soria Ortega.

El premi per al guanyador, atorgat per un jurat de nivell compost per experts en diversos àmbits de les arts, és de 3.000 euros i està patrocinat per l’Ajuntament. A més, aquest any, s’han distingit dos accèssits, per a les obres 'Lo que queda del día' d’Héctor Dols García i 'Cóctel', de Guillermo Ferri Soler. Aquestes pintures, junt amb les 12 finalistes restants romandran exposades fins al diumenge 24.

Amb aquest Certamen de Pintura, el Cercle d’Art ha volgut buscar la contraposició al concurs de pintura ràpida que porta celebrant-se des de fa més de dues dècades. En ell, els artistes han de confeccionar una obra en a penes un matí, mentre que aquí poden esplaiar-se amb tot el temps que necessiten per a poder aconseguir unes obres d’estudi més elaborades.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.