La regidoria de Comerç implementa nous serveis per ajudar als comerços locals d’Alcoi

27

La regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Alcoi està treballant des de l’inici de l’estat d’alarma per a ajudar, en la mesura de les possibilitats, al teixit comercial de la ciutat davant de la situació creada per l’emergència sanitària. D’una part, s’ha creat un directori de comerços amb serveis especials per la COVID-19, on ja hi ha més de 50 comerços locals i que està oberta a noves incorporacions. D’altra banda, la regidoria ofereix una nova eina per a ajudar a la venda en línia, anomenada «Aficweb. Comerciants i Professionals».

«Aficweb. Comerciants i Professionals» és una solució integrada amb el mapa de comerç de proximitat de la Comunitat Valenciana, que permet crear una web personalitzada per a cada comerciant, professional o empresa de serveis. Aquesta web a més d’informació rellevant, també permet publicar productes, promocions i serveis. Es pot utilitzar com a web principal però també potser complementària a la web principal si el comerç ja té web, i servir per a incrementar el posicionament en cercadors i, per tant, les possibilitats de localització per part de possibles compradors.

Aquells comerços interessats poden posar-se en contacte amb la regidoria de comerç, a través del correu [email protected] o el telèfon 965537113, per a obtindre el suport tècnic necessari. També s’ofereix als usuaris, a través de la plataforma, formular consultes gratuïtes a un equip d’assessors especialitzats en comerç, així com trobar tràmits, normativa i un racó de l'emprenedor.

Cal recordar que la regidoria de comerç també compta amb una galeria comercial local amb més de 800 establiments, on 250 tenen un aparador virtual i un total de 34 comerços, tenda virtual.

La regidora de comerç, Vanessa Moltó, destaca l’esforç que des de l'Ajuntament està realitzant-se per afrontar els efectes de la Covid-19 en la ciutat: «Des de la regidoria de comerç, seguim treballant per ajudar al sector comercial local. Sabem que el teixit comercial està essent un dels principals perjudicats per l’estat d’alarma, pel que a més de crear un directori local de negocis que ofereixen un servei especial durant la situació de confinament, també oferim ara, una eina per a impulsar la venda per Internet. Al costat d'aquestes accions, cal recordar que el govern ha llançat el pla «RectivAlcoi» que compta amb ajudes econòmiques específiques per als autònoms, a les que els comerciants també poden acollir-se».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.