La Policia Local de Gandia imposa 165 sancions durant el pont del primer de maig

25

La Policia Local de Gandia va efectuar dins de la línia de control de desplaçaments tant a peu com en vehicles particulars i transport públic controls fixes i mòbils en diverses parts de la ciutat i la platja durant el cap de setmana.

Des de divendres fins diumenge, els agents van procedir a identificar més de 1.600 persones i van controlar els desplaçaments de 1.222 vehicles.

En total, els agents van imposar 165 sancions per diversos motius sent divendres i diumenge els dies on més sancions es van interposar. Pel que fa a la setmana de el 27 d'abril al 3 de maig, es manté la tendència descendent de les últimes setmanes així com la pràctica absència de persones de fora de Gandia.

Paral·lelament, i atés que des de dissabte passat es va iniciar una nova etapa de la desescalada on, per franges horàries, es podia practicar esport i es permetia l'eixida al carrer en diverses franges horàries, la Policia Local va establir un dispositiu especial destinat a assegurar-se el compliment de les noves normes i a vigilar les zones on s'esperava més presència d'esportistes com ara els carrils bici i la platja. El dispositiu va comptar amb la col·laboració d'agents de la Policia Nacional i Protecció Civil mentre que els agents de la Policia Local van augmentar la seua presència a la platja amb la patrulla de quads i el dron de la policia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.