La Policia Local de Picassent intensifica els controls davant l’augment de robatoris de productes agrícoles

0
190

Robatori de taronges 3Amb la finalitat d’evitar robatoris massius i altres delictes relacionats que afecten al terme municipal de Picassent durant esta època de l’any, la Policia Local està intensificat el control de la campanya de recol·lecció de cítrics al municipi.

D’esta manera, i mitjançant controls preventius, els agents comproven que les persones encarregades de recollir els fruits posseeixen l’autorització del propietari o empresa i que compleixen amb la legalitat.

Estes actuacions han donat com a resultat, entre d’altres, la realització de diligències al jutjat per transportar taronges amb document d’acompanyament i traçabilitat agrària presumptament fals (és el document que ha de portar la persona o persones que transporten productes agrícoles i no són els propietaris dels mateixos), així com per presumpte furt de taronges.

Fa només uns dies, la Policia Local va procedir a la confiscació de 800 quilos de taronges al municipi. Segons els agents, és molt important també la col·laboració ciutadana. Qualsevol persona que observe vehicles o actes sospitosos al terme, pot donar l’avís al telèfon de la Policia Local: 961 235 050.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here