La Policia Local de Picassent identifica i sanciona a l'empresa que aboca grans caixes de cartó en contenidors orgànics

856

Gràcies a la col·laboració ciutadana i a través d'una denúncia veïnal, la Policia Local de Picassent ha pogut identificar a l'empresa responsable de dipositar, ahir al matí, diverses caixes de cartó de gran volum dins i fora d'uns contenidors orgànics situats a la Urbanització Sant Ramón.

Així, i només rebre la telefonada ahir al matí, una patrulla es va desplaçar fins al lloc dels fets per a realitzar una inspecció ocular en la zona on es va poder identificar a l'empresa responsable dels fets, qui ràpidament va ser sancionada i se la va avisar, a més, perquè retirara les caixes el més prompte possible.

“La mala pràctica de llançar estos materials en el lloc que no els correspon no afavoreix a ningú i porta amb si la corresponent sanció econòmica per a la persona o persones responsables dels fets. Recordem que el control d'estos abocaments es realitza tant en el nucli urbà, al llarg del terme municipal així com a les urbanitzacions”, manifesta el regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató.

La Policia Local de Picassent ha aprofitat per a recordar que és molt important la col·laboració ciutadana per a denunciar este tipus de fets i de dipositar cada residu en el lloc corresponent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.