La Policia Local de Picassent identifica i sanciona a l'empresa que aboca grans caixes de cartó en contenidors orgànics

13 lecturas

Gràcies a la col·laboració ciutadana i a través d'una denúncia veïnal, la Policia Local de Picassent ha pogut identificar a l'empresa responsable de dipositar, ahir al matí, diverses caixes de cartó de gran volum dins i fora d'uns contenidors orgànics situats a la Urbanització Sant Ramón.

Així, i només rebre la telefonada ahir al matí, una patrulla es va desplaçar fins al lloc dels fets per a realitzar una inspecció ocular en la zona on es va poder identificar a l'empresa responsable dels fets, qui ràpidament va ser sancionada i se la va avisar, a més, perquè retirara les caixes el més prompte possible.

“La mala pràctica de llançar estos materials en el lloc que no els correspon no afavoreix a ningú i porta amb si la corresponent sanció econòmica per a la persona o persones responsables dels fets. Recordem que el control d'estos abocaments es realitza tant en el nucli urbà, al llarg del terme municipal així com a les urbanitzacions”, manifesta el regidor de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató.

La Policia Local de Picassent ha aprofitat per a recordar que és molt important la col·laboració ciutadana per a denunciar este tipus de fets i de dipositar cada residu en el lloc corresponent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí