La Policia de Sedaví informa als majors sobre l’onada de calor i la prevenció de robatoris

0
3 lecturas

Els agents de la Policia Local de Sedaví són els encarregats d'aconsellar a les persones majors del municipi sobre les conseqüències de l'onada de calor, prevenció de robatoris i estafes a l'estiu.

La iniciativa, que va començar en 2017 després de la gran onada de calor del mes de juliol, es basa en un "porta a porta", on els agents pregunten als majors, prenen les seues dades, els informen i proporcionen un telèfon de contacte en cas que es produïra alguna emergència.

Durant els mesos d'estiu la gent gran que no s’en va de vacances es més vulnerable als robatoris i estafes. Per tal motiu, se'ls aconsella que no òbriguen la porta a desconeguts ni deixen entrar a venedors, no tinguen objectes de valor a la vista i mantinguen les finestres tancades en eixir de casa.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Baixauli, ha manifestat que "és als majors a qui volem protegir més, ja que a l'estiu, el centre històric de Sedaví perd gran part de la població. I volem, abans de res, que els nostres majors se senten segurs malgrat la solitud".

Quant a la calor, les principals recomanacions que aconsella la Policia Local són prendre molts líquids, ingerir xicotetes quantitats de menjar però amb freqüència, vestir roba apropiada, usar protecció per als rajos solars, evitar esforços físics innecessaris i planejar activitats en fosquejar evitant les hores centrals del dia.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí