La Pobla ofereix ajudes d’entre 1.000 i 2.500 euros per a fomentar l’emprendiment i el teixit comercial

478

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals posa en marxa per segon any el Programa d’Ajuda a Emprenedors, iniciativa que té com a objectiu impulsar l’activitat econòmica i la creació d’ocupació en el municipi a través del teixit comercial. La prestació oscil·la entre els 1000 i els 2500 euros, quantia que depén dels punts aconseguits en la baremació, i les sol·licituds es poden presentar fins al 5 de maig en les oficines municipals.

La iniciativa s’articula en dos modalitats: el Programa Millora, dirigit a empreses constituïdes com a mínim 3 anys abans de l’exercici en què es concedix la subvenció; i el Programa de Creació, dirigit a empreses creades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2018.

Els elements subvencionables són el mobiliari, la retolació, els equips informàtics, els programes i les llicències informàtiques i les reformes del local comercial. A més, en la modalitat de noves empreses també es contemplen les despeses de constitució. Pel que fa a les prioritats en la baremació, es tindran en compte la realització d’obres de millora de l’accessibilitat, la col·locació de retolació en valencià, l’adquisició de programes de fidelització de clients, la implantació de webs amb versió en anglés o valencià o el desenvolupament de tendes online.

En el cas d’empreses noves, el fet que estiguen ubicades a l’avinguda País Valencià, carrer de l’Estació, plaça de Sant Vicent, plaça Sant Fèlix, avinguda Neptú, carrer Joncar o avinguda Caravel·les també constituïx un factor de valoració positiva. També ho és que l’activitat estiga relacionada amb el co-working, les energies renovables i l’eficiència energètica, la venda de productes de proximitat i comerç just, la reparació d’electrodomèstics i la restauració de mobles i obres d’art.

Els requisits establits per a la concessió de la subvenció són que els negocis estiguen ubicats a la Pobla de Farnals, que la persona sol·licitant estiga al corrent de les obligacions tributàries amb l'Ajuntament i la Seguretat Social, que aporte tota la documentació requerida en cada moment, disposar d’instrument d’intervenció ambiental o de l’autorització corresponent i haver realitzar una inversió mínima de 1250 en despeses considerades subvencionables.

No hi podran accedir al programa els serveis bancaris i financers; els de productes d’esoterisme, endevinació, ocultisme i teràpies no reglades oficialment; o aquells que no representen una activitat econòmica com esglésies, associacions, clubs, penyes o ONGs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.