La Pobla ‘liquida’ 2017 amb un superàvit d’un milió d’euros

942

L’equip de Govern de la Pobla de Farnals va presentar durant l’últim plenari municipal la liquidació del pressupost municipal del 2017 amb un superàvit de quasi un milió d’euros. D’esta manera s’ha complit amb l’objectiu d’estabilitat pressupostària i respectat el límit màxim de deute fixat per llei.

Dels 978.441,80 euros del romanent de Tresoreria, 15.815 estaran a disposició del Consistori per a poder gastar-los lliurement. Altra part s’invertirà en projectes pendents de 2017 i la resta es podrà destinar a l’amortització de préstecs i a altres inversions.

La regidora d’Economia i Hisenda, Maria Carmen Benlloch, considera que este és “el resultat d’una gestió financera correcta per part de l’equip de Govern, ja que s’ha assolit l’equilibri entre els recursos disponibles, la despesa social i les inversions en infraestructures”.

12.000 euros en enllumenat

D’altra banda, l’Ajuntament de la Pobla de Farnals ha informat que invertirà 12.000 euros de fons propis per a millorar l'enllumenat públic de la plaça de les Corts del barri de la Platja. Les bombetes actualment instal·lades en este espai són de vapor de sodi i algunes d'elles no funcionen.

Per això, se substituiran per nous elemebts amb tecnologia LED, molt menys perjudicials per al medi ambient i més econòmiques de mantindre. Esta renovació s'aplicarà als set punts lumínics de l'espai: els quatre postes situats en la mateixa plaça i les tres corones instal·lades en la zona d'estacionament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.