La Pobla de Farnals demana pressupostos per acabar en els abocaments a la platja del Puig

2702

L’Ajuntament de la Pobla de Farnals ha demanat pressupost a dos empreses per tal de fer una anàlisi que determine on està el problema i en quin punt exacte s’aboquen les aigües residuals.

Tal i com explica en el seu dia l’alcalde de La Pobla de Farnals a Hortanoticias, l’objectiu és posar solucions concretes que puguen acabar amb el problema definitivament..

L’alcalde Enric Palanca explica que l’Ajuntament de la Pobla de Farnals està treballant per tal de posar fi definitivament a la contaminació que afecta la séquia del municipi i que desemboca a la platja Medicalia del Puig.

L’alcalde ja explica a Hortanoticias que este canal només hauria de portar aigües pluvials, però s’ha detectat que també recull restes residuals que aboquen directament a la mar.

La Pobla de Farnals fa dos anys que està intentant localitzar el punt de la xarxa del clavegueram on s’estan produint els abocaments. Durant este temps, s’han clausurat dos connexions que unien canonades d’aigües residuals amb la séquia i, encara que el nivell de contaminació s’ha reduït considerablement, el problema no està completament resolt.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.