La Pobla de Farnals coordina un dispositiu de seguritat per a la Nit de Sant Joan a les platges

0
3 lecturas

La Pobla de Farnals ha coordinat la implantació d’un ampli dispositiu de seguretat a la Nit de Sant Joan en la Platja Nord i la Platja Pobla Marina, per tal de garantir la celebració de la festa amb les mesures preventives davant el coronavirus. Amb aquesta finalitat, ahir va tindre una reunió amb els comandaments de l’operatiu que s’encarregarà de vetlar per la seguretat de les persones que esta nit s’acosten a les platges de la Pobla. Així, la Policia Local, Policia Autonòmica, la Guàrdia Civil de Massamagrell i 30 voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de tota la comarca formaran part d’aquest dispositiu.

Reunió per coordinar el dispositiu de seguretat/ Foto: La Pobla de Farnals

“La Pobla de Farnals serà, una vegada més, un exemple pel que fa a l’oci responsable y a la seguretat de la ciutadania”, ha manifestat Sergio Cebrián, regidor de Seguretat Ciutadana. El dispositiu coordinat entre els diferents cossos servirà perquè es complisquen les mesures sanitàries vigents, així com les normes establertes en anys anteriors, com ara la prohibició de fer fogueres, d’introduir vidre a l’arena, consumir substàncies estupefaents o fer botelló, entre altres. “Confie plenament en la plantilla de Policia Local, així com en la col·laboració de Protecció Civil i la Guàrdia Civil, i treballarem colze a colze i molt dur per garantir la seguretat de totes les persones que vinguen esta nit a les nostres platges”, ha assegurat Cebrián.

L’operatiu s’encarregarà de garantir la seguretat i el compliment de les mesures pròpies de la normativa Covid-19, com l’ús de mascareta o el tancament dels establiments hostalers a l’hora estricta que marca la llei. “Si tots actuem amb prudència i sentit comú serà una Nit de Sant Joan bonica i entranyable a La Pobla De Farnals”, ha manifestat el alcalde de la localitat, Enric Palanca.

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí