La Pobla de Farnals conclou amb èxit el seu I Festival d’Arts Escèniques Artalamar

0
199

L’Ajuntament de La pobla de Farnals ha desenvolupat el I Festival d’Arts Escèniques Artalamar els dies 10, 11 i 12 de juny en diferents indrets de la localitat. Amb aquesta iniciativa, ha començat la temporada d’estiu a través d’una oferta cultural atractiva per als visitants i per als veïns i veïnes de la localitat que han tingut al seu abast diferents espais alternatius per a gaudir del teatre.

festival d'arts escèniques la pobla de farnals (2)Les activitats començaren amb l’actuació de la companyia Decopivolta amb la representació de l’espectacle Doble Cita. Teatre, màgia, dansa, música, un taller de cuina per a menuts i una gimcana familiar a la platja han completat la programació, que es va arredonir el diumenge amb l’animació Carro de Joc, a càrrec d’Ameba Teatre.

“La gran qualitat artística de les companyies participants davant un públic expectant i satisfet davant la iniciativa farà que la regidoria de Cultura de la Pobla de Farnals continue desenvolupant la iniciativa fins a consolidar el festival dins el panorama artístic valencià”, expliquen fonts municipals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here