La Pobla de Farnals comptarà amb una candidatura de la coalició Compromís per a les properes eleccions del 22 de maig

0
99
Bankia

La Pobla de Farnals comptarà amb una candidatura de la coalició Compromís per a les properes eleccions del mes de maig de 2011, que es presenta sota el nom Bloc-Iniciativa-Verds: coalició municipal Compromís, amb Lola Martínez com a candidata a l’alcaldia.
Martínez presenta un projecte “on la transparència i l’honradesa, dos paraules que ni Partit Popular ni PSPV poden utilitzar obertament, són les nostres senyes d’identitat”.

La candidata a l’alcaldia de Compromís per la Pobla destaca que “el projecte que presentem a la ciutadania recuperarà una imatge neta per a l’ajuntament de la Pobla. Volem que els veïns i veïnes del nostre poble puguen sentir-se orgullosos del consistori que els representa, oferint una gestió eficaç i eficient, i lliure de procesos judicials”.

En este sentit, Lola Martínez destaca que “si estem al proper equip de govern municipal, la primera tasca a dur endavant serà demanar una auditoria per a conéixer la situació real de l’ajuntament i donar solució als problemes més greus, tenint en compte sempre la disponibilitat real de diners a les arques municipals”.

Com a eixos principals de Compromís per la Pobla, Lola Martínez afegeix que “a més de sanejar l’ajuntament, també volem impulsar solucions que ajuden a pal•liar les carències en educació, sanitat i transport públic. Precisament el tema de la connexió del nucli urbà amb la platja, per exemple, és una de les reivindicacions de la ciutadania del nostre poble que viu a la platja”.

La llista de Compromís per la Pobla té com a numero dos a Estefania Mestanza, “que representa l’aposta per la joventut que fem a Compromís”, i com a numero tres inclou a Rafa Millán, “que coneix molt bé els problemes i les necessitats de la ciutadania de la Pobla que viu a la platja”, conclou Lola Martínez.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here