La Pobla de Farnals aconsegueix un any més la bandera Qualitur per a la platja Nord

611

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, va assistir a l’hissat de la bandera Qualitur de la platja Nord de Pobla de Farnals, un reconeixement de l’Agència Valenciana de Turisme amb l’objectiu de promocionar l’excel·lència de les platges valencianes pels seus certificats de qualitat, medi ambient i accessibilitat.

bandera qualifer playa Pobla de FarnalsColomer, acompanyat per l’alcalde de la població, Enric Palanca, i la regidora de Serveis Municipals, Maria Victoria Prieto, va visitar el punt accessible, un dels pocs espais en funcionament durant este estiu a la costa valenciana amb servei de bany adaptat.

Colomer, en referència a la pèrdua de la Bandera Blava de la Fundació Europea d’Educació Ambiental ha donat les gràcies a la Pobla de Farnals «per no tirar la tovalla; teniu la bandera Qualitur 2020 i eixe guardó no es dona debades”.

Per la seua part l’alcalde de la Pobla de Farnals va remarcar que per a esta temporada “s’han reforçat els serveis perquè les platges del municipi siguen garantia de seguretat i continuen sent exemple de qualitat”.

En este sentit, la regidora de Serveis Municipals va explicar que el servei de Socorrisme ja funciona a ple rendiment, i que enguany “hem contractat un servei de vigilància extraordinari per tal de controlar l’aforament de la platja i acomodar les persones usuàries en l’arena respectant les distàncies de seguretat protocol·làries per a evitar la propagació del coronavirus”.

A més, segons Maria Victoria Prieto, les dutxes i els rentapeus funcionen i es desinfecten 3 vegades al dia. Hi ha un policia local assignat exclusivament al nucli costaner i l’Oficina de Turisme ha reobert les instal·lacions per resoldre dubtes i aproximar els serveis a les persones visitants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.