La Pobla aprova per majoria un preu d’eixida d’1,5 milions per a la subhasta de l’aparthotel

479

La corporació de la Pobla de Farnals ha aprovat per majoria (amb els vots a favor de l’equip de Govern i de Ciudadanos i l’abstenció del PP i del regidor del grup dels no adscrits) el plec de la subhasta de l’aparthotel de la platja. Després de la publicació en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE), les empreses interessades disposaran de 15 dies per a presentar les seues ofertes.

El preu d’eixida de la licitació és d’1.549.054’96 euros. Sobre esta quantitat econòmica, les empreses interessades a adquirir la propietat hauran de traslladar una proposta que serà adjudicada al millor postor. Una vegada s’haja concedit la subhasta, la mercantil guanyadora del concurs disposarà d’un any per a presentar el projecte d’execució, que haurà de ser compatible amb la qualificació del sòl com a ús terciari, i tindran un termini de 24 mesos per a executar les obres.

La meitat dels ingressos de la subhasta serà per als més de 80 propietaris actuals de l’edificació, i la resta es transferirà a les arques municipals en concepte d’aprofitament urbanístic.

“Després de 30 anys de conflicte al voltant de l’Edifici Ancora, hem pogut desbloquejar la situació i estem tramitant la fase final de l’expedient perquè la platja de la Pobla de Farnals compte amb un nou espai adreçat al turisme que revertisca en el benefici de la població”, ha expressat l’alcalde de la localitat, Enric Palanca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.