La platja Pobla Marina, tancada durant dos dies pel vessament d’un vaixell enfonsat

650

La bandera roja ha onejat durant dos dies a la platja Pobla Marina, de La Pobla de Farnals pel vessament d’oli i gasoil d’un vaixell enfonsat al port esportiu. Es tracta d’una nau de 18 metres d’eslora que es troba amarrat i en estat d’abandonament des de l’any 2009.

vaixell Pobla FarnalsSegons ha explicat la direcció del port, i fins que es realitze el peritatge de l’incident, sembla que el deteriorament de la fusta ha produït filtracions d’aigua que han suposat l’enfonsament parcial de la nau.

El sinistre es va produir en la matinada del passat dilluns, moment en que es va posar en coneixement de l’alcalde de la Pobla de Farnals i de les autoritats portuàries.

Immediatament i de forma preventiva es va decretar el tancament provisional de la platja, donat que l’enfonsament va provocar el vessament d’oli i gasoil a les aigües de la bocana.

Les autoritats van instal·lar barreres anticontaminants i s’aplicaren mantes absorbents sobre les taques visibles per a reduir en la mesura de les possibilitats els efectes de l’abocament.

La platja ha estat reoberta al bany este dimecres, 15 de juliol.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.