La Plataforma per l’ensenyament públic de Torrent convoca una altra manifestació per al 6 de març

352

01.torrent.educacion
Concentració a l’Avinguda al Vedat.

La Plataforma per l’ensenyament públic de Torrent s’ha concentrat hui dilluns 10 de febrer a les 18.00 h a l’avinguda el Vedat per mostrar el seu rebuig a la retallada d’unitats en les escoles públiques de Torrent i en suport a les al·legacions presentades pels centres afectats.

Durant la setmana passada, es realitzaren assemblees informatives en els centres que continuaran fent-se a petició de les AMPA per explicar la nova proposta de retallades que significa l’arranjament escolar. “La implicació de les AMPA en la campanya de recollida de signatures és fonamental per aconseguir l’objectiu que no es perda cap unitat escolar pública en el curs 2014-2015”, expliquen des de la Plataforma.

Aquesta convocatòria ha comptat amb el suport de la Plataforma en defensa de l’ensenyament públic de l’Horta Sud i ha servit de tret d’eixida de l’arreplega de signatures contra la supressió d’unitats en l’educació pública. Així mateix, la Plataforma per l’ensenyament públic de Torrent anima tota la ciutadania a participar en la manifestació contra les retallades que tindrà lloc el pròxim 6 de març a les 18h pels carrers de Torrent.

“Des de la Plataforma de Torrent rebutgem les retallades que està patint l’escola pública per culpa de les polítiques dutes a terme des del govern valencià i espanyol. No acceptem cap retallada: ni en les beques de transport i de menjador, ni en les ajudes per a llibres de text. Tampoc acceptem l’augment de ràtio d’alumnat per classe imposat per Wert, ni la reducció d’unitats ni la supressió de llocs de treball als centres educatius públics imposada per la consellera –Maria José- Català”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.