La plaça del PAI de Conresa s’anomenarà Plaça Major encara que EU demanava un reconeixement per a Jaume I

0
61
Bankia

L’Ajuntament de Mislata va a retolar la nova plaça resultant de la urbanització del conegut com PAI de Conresa amb el nom de Plaça Major, tot i que el grup d’EU va demanar a la Comissió informativa d’Interior que es fera un reconoeximent a Jaume I donant-li el seu nom a la plaça o bé, el nom de Plaça dels Furs.
Encara que la proposta d’EU va ser recolzada pel grup socialista, el PP, amb majoria absoluta, va traure endavant la seua intenció de donar-li el nom de Plaça Major.

Des d’EUPV han lamentat la falta de consens de l’equip de Govern en temes com aquest ja que, al 2008, va decidir nomenar-la Plaça de l’Ajuntament quan encara no s’havia començat a executar el PAI. Finalment, la liquidació del contracte amb Lubasa pels aparcaments va fer necessari emprar els 6 milions d’euros reservats per a la construcció del nou edifici consistorial i retardar, per tant, el projecte.

Ara, vist que a la denominada plaça de l’Ajuntament no n’hi haurà Ajuntament, al menys de moment, el PP proposa denominar-la Plaça Major. Una decisió que ha criticat EU també perquè obvia la promesa que va fer l’equip de Govern en la presentació d’un llibre amb personatges de Mislata en la qual digué que tots ells tindrien un carrer o una plaça.

Encara que en la comissió d’Interior la proposta del PP fou la majoritaria, EU presentarà esmenes al pròxim ple ordinari per intentar que s’aprove la denominació de plaça Rei Jaume I, a qui es va commemorar fa dos anys el seu 800 aniversari, o la de plaça dels Furs.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here