La plaça del Mercat de Xàtiva s'il·luminarà per primera vegada durant les festes de Nadal

25

L'Ajuntament de Xàtiva ampliarà durant aquestes festes de Nadal els espais de la ciutat amb il·luminació, i s'inclourà per primera vegada la Plaça del Mercat de la ciutat.

La Mesa de contractació de l'Ajuntament de Xàtiva ha adjudicat el contracte d'il·luminació i serveis elèctrics per a la campanya de Nadal i Reis 2020-2021, que realitzarà l'empresa Costera Electricitat SL amb una inversió de 69.931,95 euros, i amb el qual s'ampliarà el servei respecte a anys anteriors.

La il·luminació de la Plaça del Mercat serà la gran novetat d'aquesta campanya, emplaçament en que no s'havia actuat mai en aquest sentit degut a la celebració durant aquestes dates d'activitats com ara el Mercat Medieval, i que aquest any no es podran realitzar com a conseqüència de la pandèmia.

Aquest contracte servirà a més per a abastir d'il·luminació a les zones de l'Albereda Jaume I i a les zones comercials, els accessos a la ciutat i diversos edificis públics. Concretament, els espais que s'il·luminaran seran l'Albereda Jaume I i el Betlem municipal, la façana de l'Ajuntament, l'arbrat de la Nacional 340 d'accés a Xàtiva, la redona del Portal del Lleó, arbrat del Portal del Lleó i entrada per Novetlè, Font dels 25 dolls, arbre de Nadal en redona del carrer Beata Inés, base de la Policia Local de Bixquert i garlandes a l'Albereda, Avinguda de Selgas, pedanies, carrers comercials i estrella al Castell.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.