La piscina d’estiu de Paiporta obri aquest divendres amb reserva preferent per als veïns

608

La piscina d’estiu de Paiporta obri les seues portes aquest divendres 17 de juliol amb totes les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries per a previndre contagis de coronavirus Covid-19.

El ajuntament ha treballat des de fa setmanes per a tindre-ho tot a punt en unes circumstàncies especials per la situació d’alerta sanitària. Per això, s’han pres totes les mesures per a permetre a les persones usuàries una experiència lúdica i al mateix temps segura.

Per a fer ús de la piscina, serà imprescindible realitzar una reserva prèvia a través del web paiporta.es/piscina, on es troben les instruccions detallades per a completar el procediment. Cada usuari o usuària podrà reservar un torn cada dia, i el veïnat de Paiporta tindrà prioritat per a realitzar les reserves. Aquesta prioritat se substanciarà en que els empadronats i empadronades a Paiporta podran reservar amb 5 dies d’antelació, mentre que els no empadronats podran reservar amb un dia d’antelació.

Els banys estaran organitzats per torns de matí i vesprada i l’aforament es limitarà a 200 persones per torn. Els preus es mantenen respecte a l’any passat i el pagament es realitzarà en taquilla, una vegada s’haja reservat l’entrada a través del web.

Cada persona o grup de persones que accedisquen a la piscina tindran una zona assignada per a l’estada. S’ha de guardar la distància mínima de seguretat d’1,5 metres amb altres usuàries o usuaris. L’ús de mascareta és obligatori fora de l’aigua si no es pot guardar la distància, i es facilitarà la desinfecció de mans i calcer a l’entrada i l’eixida del recinte.

Quant als horaris, de dilluns a divendres, el torn de matí començarà a les 11 i finalitzarà a les 14.30, moment en què, durant una hora, es desinfectarà tota la instal·lació durant una hora. El torn de vesprada començarà a les 15.30 hores i acabarà a les 19.00 hores. Els caps de setmana i festius, el sistema serà el mateix, amb tancament a les 20.00 hores i desinfecció de 15.00 a 16.00 hores.

Per motius de seguretat, tal com s’explica en la normativa, no està permesa l’entrada a persones amb símptomes compatibles amb la Covid-19, que hagen patit la malaltia o que hagen passat quarantena per possible contagi. Les dutxes dels vestidors, les hamaques i les fonts d’aigua no es podran utilitzar.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.