La passarel·la de la platja de Meliana, tancada fins a juliol després de l’accident d’un camió

835

La passarel·la de la platja de Meliana es troba tancada pel fet que el 14 de febrer passat un camió  la va colpejar violentament i li ha causat danys greus que en desaconsellen l’ús per a garantir-ne la seguretat.

Meliana pasarela playaDesprés de l’anàlisi tècnic per part del Ministeri de Foment, divendres passat va tindre lloc una reunió entre el Ministeri, la Conselleria i l’Ajuntament per a coordinar-ne les actuacions i agilitar-les com més millor.

Inicialment, dins de les actuacions de la construcció de l’Anell Verd, estava prevista només la substitució total de les rampes d’accés lateral a la passarel·la per a fer-les accessibles d’acord amb la normativa actual. Després de l’accident, Ministeri, Conselleria i Ajuntamnet també han parlat de substituir el tram central de la passare·la, que ha quedat molt danyat.

La renovación total de la passarel·la suposarà un esforç per tal d’agilitar la tramitació i l’execució amb la finalitat que siga com més ràpida millor. En qualsevol cas, segons ha explicat l’ajuntament de Meliana, la previsió del Ministeri de Foment és que les obres no estaran finalitzades fins a la primera quinzena de juliol.

El consistori de Meliena ha explciat que como mesura de seguretat i fins que no estiga finalitzada la passarel·la, l’accés a la platja de Meliana s’ahurà de fer des d’Alboraia per Port Saplaya.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.