La moneda social El Gallet de Silla entrarà en funcionament el pròxim 26 de novembre

0
598

La nova moneda social El Gallet entrarà en funcionament al mes de novembre en Silla, impulsada per la Regidoria de Participació i Comunitat. El Gallet és una Xarxa d’Intercanvi Comunitari on el veïnat de Silla podrà realitzar tot tipus d’intercanvi (reutilitzant objectes o compartint temps per a faenes) a través de la nova plataforma web elgallet.es que estarà operativa el proper 26 de novembre.

D’aquesta manera, i mitjançant la moneda social, es preten reforçar el sentiment comunitari recuperant la cooperació veïnal que tradicionalment ha caracteritzat la convivència en el poble.

Per promocionar el llançament d’El Gallet, l’Associació d’Empresaris de Silla (AESI) i la Regidoria de Participació i Comunitat de l’Ajuntament de Silla han acordat sortejar 60 xecs-regal de 50 euros per utilitzar-se en els comerços del poble aprofitant la campanya nadalenca.

Entraran en el sorteig totes aquelles persones que, a més de registrar-se, realitzen algun intercanvi amb altres veïns o veïnes. Les targetes seran emeses per l’entitat bancària Caixa Popular de Silla.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.