“La Marina en casa”: Festival cultural del Puig, en temps de confinament

540

“L’art alimenta l’ànima. La cultura és un bé de primera necessitat”, amb aquestes paraules la regidora de Cultura de l’Ajuntament del Puig, Tonica Martí, ha presentat el nou festival que du el nom del centre cultural del Puig, La Marina.

Per primera vegada i donades les circumstàncies, el públic podrà gaudir de les activitats culturals  a través de les principals plataformes digitals o presenciar els espectacles des dels balcons, segons la fase vigent de desescalada.

Reggae, música clássica, contacontes, monòlegs teatrals,màgia, jazz i dansa contemporània, conformen una variada programació en què s’ha tingut en compte els artistes locals i reconeguts professionals de l’escena.

L’últim espectacle que s’oferix, ACORRALADES-IN és una producció de dansa del mateix festival que ha comptat amb la participació de la ciutadania:  les coreògrafes han recollit frases del veïnat amb  les sensacions  i emocions produïdes pel confinament i les han incorporades al procés de creació. En finalitzar el confinament, hi haurà una versió OUT pels carrers i places del poble.

“En aquestos moments, més que mai , les institucions públiques hem de donar suport als  creadors, i la millor  manera de fer-ho és amb treball i promoció”, ha senyalat la regidora. A més a més dels 15 artistes implicats s’ha comptat amb proveïdors del municipi per al disseny de la campanya,  les tasques d’impremta i la cobertura tècnica de la mateixa.

El cartell anunciador és obra de la il.lustradora local Irene Bofill.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.