La Mancomunitat convoca un premi per a les idees més innovadores dels joves de l’Horta Sud

279

La Mancomunitat Horta Sud ha convocat la primera edició dels Premis Joves Punters de l’Horta Sud, per a joves emprenedors de la comarca, amb uns reconeixements valorats en prop de 6.000 euros per a les tres idees més innovadores.

Es tracta d’uns nous guardons que suposen un reconeixement social que pretén impulsar l’economia cooperativa i social, incentivar l’emprenedoria i fomentar una imatge positiva de l’empresariat com a generador de riquesa i ocupació. Segons el president de la Mancomunitat, Carlos Fernández Bielsa, “la idea és fomentar la innovació com a estratègia competitiva, i a més la creació d’empreses i serveis relacionats amb el sector turístic, el comerç local, les noves tecnologies, el temps lliure…”

“Al cap i a la fi, la voluntat de la Mancomunitat de l’Horta Sud és premiar els i les nostres joves i reconéixer el gran esforç que suposa engegar un projecte innovador, buscant cobrir nous espais de mercat i serveis, amb visió de futur”, expliquen des de la Mancomunitat.

“Animem als nostres joves a participar, a presentar les seues idees i a optar a una gratificació per a qui són el nostre futur. Persones amb iniciativa que fan créixer l’economia i creació de noves empreses i oportunitats en l’Horta Sud”, assegura Fernández Bielsa.

Entre les puntuacions que decidiran els premiats, el tribunal tindrà especial interés en els projectes més originals, respectuosos amb el medi ambient, la situació sociolaboral de l’emprenedor o el fet de ser dona o estar compromes/a amb la igualtat, el cooperativisme o l’economia social.

Els participants hauran de ser menors de 35 anys, i presentar projectes creats entre 2017 i 2018. A més, hauran d’estar empadronats o ubicats a alguna de les localitats de la comarca de l’Horta Sud i presentar la seua idea a la Mancomunitat abans de l’11 de març de 2019, sota les bases publicades al web www.mancohortasud.es

El primer premi constarà d’un pla personalitzat de visibilitat i promoció que consistirà en una campanya divulgativa en mitjans de comunicació i xarxes sociales, valorat en 3.000 euros, o el seu equivalent en metàlic. El segon premi será un Macbook, Procesador a 1,3 GHz 512 GB, valorat en 1.805,50 euros. I el tercer premi constarà d’un Ipad Pro valorat en 879 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.