La Junta Local de Silla exalta les Falleres Majors del municipio

594

junta local 9Com cada any, i una vegada finalitzades les presentacions de les sis comissions falleres de Silla, es va celebrar la presentació de la Junta Local Fallera de Silla i l'exaltació de les falleres majors de totes les falles del municipi. Dissabte passat l’acte es va realitzar a la Nau Jove davant els fallers i les falleres que es van apropar per donar suport als seus màxims representants per a les falles 2015.

El sopar de germanor, organitzat per la Junta Local, va tindre lloc a les 22 hores i van assistir al voltant de 300 persones, més o menys com l’any passat. Passades les 23 hores, va començar l'acte que va comptar amb la presència de l'alcalde, Serafín Simeón, la regidora de Festes, Amada Garrido, Antonio Navarro del grup Els Verds i Vicente Zaragozà i Felipe García, del PSOE.

L’alcalde va pujar a l'escenari com a president nat de la Junta Local per a rebre els 16 membres que componen la Junta Local, anomenats un a un per la secretària. Una vegada constituïda la Junta Local al complet, es va procedir a cridar a l'escenari els màxims representants de cada comissió fallera, els quals van exaltar amb versos les noves falleres majors de cadascuna de les comissions falleres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.