La Junta General del Cemef escull Roc Senent, de l’executiva del Bloc, com a nou gerent de l'empresa pública

203

En la reunió del Consell d'Administració la Junta General del Centro de Empleo y Formación (Cemef) celebrada el 8 de setembre, va ser escollit com a generent per majoria Roc Senent, llicenciat en Ciències Empresarials, que ha desenvolupat tasques de direcció en escoles taller i de gerència en empreses de neteja, residències de majors i de servei d'ajuda a domicili.
Senent ja va ser membre, durant dues passades legislatures, del Consell d'Administració d'aquesta empresa pública. El seu idoni perfil per a desenvolupar aquest càrrec va propiciar que el Bloc-Compromís el proposara per a la gerència d'aquesta empresa pública, depenent de l'Ajuntament de Burjassot, destinada a la formació, el desenvolupament econòmic i la millora en l'ocupabilitat dels treballadors en actiu.

Aquest nomenament s'ha de sumar al d'Emili Altur, produït aquest estiu, portaveu del Bloc-Compromís a l'Ajuntament, regidor d'Hisenda i Promoció Econòmica i diputat provincial, com a president del Consell d'Administració del Cemef. A més, Vicent Ballester, economista, professor i secretari de finances de l’Executiva Local del Bloc-Compromís també s’incorpora com a nou membre del Consell d’Administració de l’empresa.

Per al nou gerent del Cemef, “els objectius per a aquesta nova etapa davant la crisi econòmica, seran la continuïtat en les línies i serveis que s'estaven oferint a la ciutadania de Burjassot, promocionar el comerç local com font d’ocupació, combatre l'atur i buscar noves perspectivas laborals amb els nous grans projectes empresarials a Burjassot: parc comercial i el nou hospital”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.