La IV Silla Fashion Day realitza 280 intercanvis entre els 65 participants

0
151

silla fashion dayFa uns dies es va celebrar la IV Silla Fashion Day a la Nau Jove de Silla. Aquesta edició va tindre una acollida molt positiva per part dels més de 65 participants que visitaren la Nau Jove i on es realitzaren 280 intercanvis de les més de 500 peces arreplegades al llarg de les setmanes prèvies a l’event.

Al llarg de la jornada, els participants poderen assistir al taller de maquillatge impartit per l’assesora d’imatge Isabel Sanchis, el Photocall realitzat per l’Associació Valenciana de fotografía digital i assaborir els coktails elaborats per l’Alumnat Actiu, que van estar col·laborant al llarg de tota la setmana a la preparació i difusió de l’event.

La Silla Fashion Day és un intercanvi de roba on els participants renoven el seu armari sense que els coste diners. Les peces poden ser roba o complements i per cadascuna d’elles els donem un tiquet que canvia per altra peça exposada a la SFD. Totes aquelles peces que en finalitzar l’any no s’han canviat, es donaran a una ONG que dispose d’aquest servei.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.