La Fundació Horta Sud, Caixa Popular i el Grup Ugarte destinen 20.000 euros a 9 projectes interassociatius de l’Horta

430

El jurat de la 24 edició de la convocatòria d’Ajudes a Projectes Interassociatius per a l’any 2019 ja ha publicat la seua resolució. Dels 33 projectes presentats en aquesta edició, els membres del jurat conformat per representants de la Fundació Horta Sud, Caixa Popular i el Grup Ugarte Automoció han seleccionat a  9 projectes que promouen el treball en xarxa entre associacions de la comarca de l’Horta.

La convocatòria anual d'Ajudes a Projectes Interassociatius té com a principi inspirador afavorir la participació ciutadana i enfortir el teixit social de la comarca de l’Horta, contribuint a la realització de projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu que promoguen la col·laboració entre associacions.

Als nou projectes premiats participen 40 associacions i entitats sense ànim de lucre. Són les següents:

  • “Salud bucodental per a les xiquetes i xiquets sahrauís”. La formació i millora de la salut bucodental dels infants sahrauís que passen les seues vacances en la comarca. Presentat per Ajuda als pobles, Talha Xirivella i SOS Odontologia Social. Import de l’ajuda 2.800 euros.
  • “Vestint Il·lusions”. La visibilització i sensibilització sobre la situació dels xiquets i xiquetes en situació vulnerable i la potenciació del vincle intergeneracional entre infants i dones. Presentat per ARTIC i el Taller Madre Mazzarello-Amparito Baviera. Import de l’ajuda 2.000 euros.
  • “Valors compartits”. El desenvolupament dels valors i la cooperació mitjançant l’aprenentatge de la música i el cant coral. Presentat per la Coral Harmònica Polifònica, Associació de familiars d’Alzheimer de València “Les veus de la memòria”, Associació Musical de Patraix-Coral de Patraix, Centre Arrupe i l’ONG Pro-casa Acollida. Import de l’ajuda 2.000 euros.
  • “Respir a la natura per a les famílies”. Una proposta d’oci inclusiu que tinga en compte les necessitats de les persones i done respir a les famílies. Presentat per Associació De Neu de malalties de neurotransmissors, Associació Aprenent Junts, Associació Espanyola de Musicoteràpia Plurimodal i la Fundació Acavall. Import de l’ajuda 2.800 euros.
  • Re-Manises sostenible”. Projecte d’educació mediambiental per a frenar la destrucció mediambiental dels nostres entorns. Presentat per les AMPA i els Centres Educatius Pere Boïl, Enric Valor, José García Planells. Import de l’ajuda 2.800 euros.
  • “Riu Túria, més viu que mai”. La millora de la qualitat de vida i integració de les persones amb malaltia mental mitjançant la participació en tasques comunitàries. Presentat per AFEMPES, Coordinadora en Defensa dels Boscos del Túria i el Centre d’Investigació de Flora de la Conselleria de Agricultura. Import de l’ajuda 1.200 euros.
  • “Inclou-te als pobles de l’Horta Sud”. El foment en els clubs esportius l’esport inclusiu. Presentat per CF Atlètic Unió Catarroja i l’Associació Projecte Esports i Inclusió. Import de l’ajuda 2.000 euros.
  • “Recuperem la història de l’escola”. La recuperació de la història de l’escola a Manises a través d’entrevistes, gravacions de testimonis i recuperació de material. Presentat per les Associacions Veïnals del Barri de Sant Francesc, El Carme-Socusa, Finca Roja, La Mallà, Centre Històric, Consell Escolar Municipal, Arxiu Municipal i Regidoria d’Educació de Manises. Import de l’ajuda 2.000 euros.
  • “Volver”. La conscienciació sobre la importància de cuidar als nostres majors. Presentat per la Falla Mont de pietat de Xirivella, Llar de jubilats de San Ramón, Adixi, Associació Hayca, Coordinadora de Dones per la Igualtat Mechones Solidarios, Cruz Roja, Càritas, CEAR, Talha, ONCE i Residència Savia. Import de l’ajuda 2.400 euros.

En els 24 anys de la convocatòria de Projectes Interassociatius s'han lliurat ajudes per valor de 228.671 euros, repartits entre 148 projectes i més de 765 entitats subvencionades. Amb les Ajudes a Projectes Interassociatius de la Fundació Horta Sud, Caixa Popular i el Grup Ugarte Automoció es mobilitzen recursos per donar resposta a les necessitats des de la pròpia societat civil, enfortint el treball en xarxa, incrementant la participació i construint ciutadania.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.